Kennel Børgsjiten

Kennel Børgsjiten har fått 2 kull i påsketiden. Faiza fikk 8 valper og Ville fikk 5 valper. Her er bilde av Ville, Hanne og Faiza. Alle 3 damene er gravide. Børgsjitens Vd Faiza er parret med Sarabakks Lucifer. Langsundets Ville er parret med Hardhausens Floyd. Året 2016 er vi veldig fornøyde med. Faiza ble årets unghund i Norsk Gordonsetterklub og Namdal fuglehundklubb. Årets uk og ak hund i ITFK. Ville ble kombinert jaktchampion.

Ville og Faiza

Vi har hundene Langsundets Ville født: 26/6-09, reg.nr: NO48036/09.  Vi har også  Faiza født: 2/8-14. Ville er ny innkjøpt linje fra Tromsø og mor til Faiza.

Santi er stammor for oppdrettet vårt og det er henne som er avbildet på logoen vår. Dere kan lese mer om hundene våre under linkene med deres eget navn.
Kennelnavnet Børgsjiten er oppkaldt etter hytta vår som heter Børgsjitstuggu.
Vi har hatt fem kull. Disse kan du lese om under linkene
A-, B-, C-, D-, E- og F-kull.
Ellers kan dere lese om hva vi holder på med under linken: dagbok

Planlegger kull på Ville sommeren 2017 og året etterpå planlegger vi kull på Faiza.


Familiebilde

Vi er en famile på seks tobente og to firebeinte.
Vi er Mona Himo Aakervik, 40 år og Marius Aakervik, 47 år og våre fire barn. Rikard Himo Selset, 22 år, Finn Christian Aakervik, 22 år, Hanne Himo Selset, 19 år og Karoline Himo Selset, 17 år.

Vi har hundene Langsundets Ville 7 1/2 år og Børgsjitens VD Faiza er 2 1/2 år.
Vi er alle sammen veldig hundeinteressert, og det er gordonsettere som ligger oss nærmest hjerte. I jaktsesonge finnes vi oftes på fjellet med hagla i hendene.

Vi har et lite oppdrett som kalles Børgsjiten, oppkaldt etter hytta vår som vi tilbringer mye av fritiden vår. Ellers trives vi i skog og mark og kan ofte treffes på jaktprøver med våre firebente venner. Reiser land og strand i sesongene.

Både Mona og Marius er jaktprøvedommere. Mona sitter som leder i Namdal fuglehundklubb og sitter i flere utvalg, hun er også styremedlem i Norsk Gordonsetter klub. Begge to er prøveledere på Snåsaprøven, Mona er i tillegg utstillingleder for Namdalsutstillinga. Så det sier seg selv at det meste av fritiden går med til famile og hundene.Mona Himo Aakervik og Marius Aakervik
Tømmerveien 4, 7804 Namsos

Mobil: +47 99038416 og +47 99260121


Epost: monaogmarius@borgsjiten.com

eller
marius.aakervik@ntebb.no
   
 
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE