Vårt hundeliv 2015

8. juli 2015.

Nå gleder vi oss til snart å ta ferie på hytta. Men først skal vi på spesialutstilling på Dovre, der skal vi stille Faiza i juniorklasse.


Kommer tilbake med rapport etter hvert.

7. juli 2015

Vi gratulerer Hanne med 18 års dagen.

Vi feiret dagen med kaker og selskap med familen. Hun rakk også en tur på polet og butikken for innkjøp av alkohol.

26. juni 2015

Vi gratulerer Ville og hennes søsken med 6 års dagen.

På bilde: Ville, Faiza og Beto kikker på duene i kassa.

29.-31. mai 2015

Nyheimtreff.
Også i år  dro vi på Nyheimtreff hos Bertil Nyheim i Nærøy.

Her fikk Faiza trene på duer og tok en flott stand på tredje situasjonen på fredagen. Vi tok også en treningsrunde på lørdag og fikk tre flotte stander.

I årets duecup fikk Faiza en flott 3 plass i unghundklassen. Flott sosial trening for henne sammen med mye folk og hunder.

Også i år ble det grillet gris og det smakte kjempegodt.

På fredagen var Einar Holmvik til stede og hold foredrag om hund. Dette var veldig interessant og trivelig.

17. mai 2015

Også i år stilte Namdal fuglehundklubb i borgertoget med fane. Både tobeinte og firebeinte stilte i toget. Rikard bar klubbens fane.

14. mai

Vi gratulerer Beto og kull B med 9 års dagen idag. Lykke til videre.

10. mai 2015

Karoline ble konfirmert idag. Vi gratulerer så mye. Da var sistebarnet konfirmer og på tur til å bli voksen.

På bilde er hele familien: Finn Christian, Karoline, Hanne, Rikard, Mona og Marius

25. april 2015

Namdalsutstillinga ble avholdt på sagbruksmuseet på Spillum. Dommer for fuglehunder var Per Nymark og dommer for valper var Rune Tyvold.

Faiza manglet kun ei uke på å fylle 9 månder og stilte i valpeklasse 6-9 månder. Hanne hadde trent i god tid før utstillinga og Faiza oppførte seg kjempefint sammen med Hanne. Dette resulterte i BIS valp og mange flott sløyfer og premier.

På kvelden var vi på middag på Tinos sammen med ca 20 andre hoinnfolk.

På bilder: Dommer Rune Tyvold, Hanne og Faiza.

10.-12. april 2015

Lifjellprøven:
I år ble hovedkvarteret Namsentunet i Grong med terreng på Lifjellet, skorovass og steinfjellet. Flott lokaler, men vi plagdes med internett og satt langt til kveld på lørdag for å få ordnet partilister og kritikkskjema.

Ikke det beste været, men når man kommer seg ut ble det ikke så ille likevel. Mye ryper og mange premier under helge helga.

Marius dømte fredag + stilte Ville i vk lørdag og søndag. På søndag hadde han også med seg Børgsjitens Era og hun tok seg en storrunde og Mairus måtte ut på leiting etter hennem så det ble en langt tur ned fra fjellet.

Mona dømte lørdag og søndag og ble nå ferdig de 15 obligatoriske dommerdøgnene hun må ha etter ferdig dommerutdannelse. Dette må skje innen 2 1/2 år, men hun ble ferdig før det har gått ett år 😀. Neste sesong satser vi på å stille hundene, vi håper Faiza er i gang og kan stilles i uk på jaktprøve. Vi har meldt henne på i Derby, uten å ha for store forhåpninger da hun bare er 14 månder på det tidspunktet.

Vi har så vidt begynt å prøve henne i fjellet og hun har tatt stand på både rype, jerper og orrfugl. Men hun må trenes på å holde standene. Har begynt å leie henne opp bak Ville og lar henne stå ei god stund i bånd før Ville få lov til å reise. Dette ser ut til å fungere fint. Blir veldig spennende til høsten på hvordan det går.

25.-29. mars 2015

Vinter NM på Andøya.
Dette ble vårt 10. år på rad på vinter-nm. Vi trives veldig godt på Andøya og det har blitt en tradisjon å reise de 800 km for å komme dit

Marius stilte Ville, men lykkes ikke i år. Mona dømte nm-kvalikk på fredag og uk/ak kvalitet på lørdag.

Sammen med Nils B Skaar, Ronny Sagmo, Andreas Leistad Gomo og Camilla Horn leide vi plass på hvalsafari sentret. Det var sentralt og greit å få ligge der. Det ble som vanlig noen trivelige dager sammen med mye kjentfolk og flinke hunder.

Ekstra artig var det at gordonsetterlaget vant nm-lag for andre året der oppe :O)

På bilde: Per Gunnar Svendsen, Marius og Per Ole Bjørndalen med hunder.

7.-8. mars 2015

Namdalsprøven:
Med hovedkvarteret på Lifjellet og skikkelig drittvær ble årets Namdalsprøve gjennomført. Skulle egentlig ha vært hjemme med lungebetennelse begge to, men dro til fjells. Marius stilte Ville lørdag og søndag, mens Mona dømte søndagen.

Det var mye ryper og det ble mange fuglearbeid og premier. Kjempeartig når så mange lykkes.

Ville og Marius fikk en flott 2 vk kvalik. Nå har Ville nm-billetten for 3 nye år :O)

28. januar 2015

Klubbmesterskap:

Pga dårlig vær ble klubbmesterskapet flyttet til denne helga.

Selv om både Marius og Mona har hatt influensa troppet vi opp på Namdal fuglehundklubb sitt klubbmesterskap på Steinfjellet. Formen vår var ikke den beste, men hundene var i fin form. Vi stilte Ville og Beto, mens Faza fikk være med i bånd for sosial trening.

Det ble en fin dag i fjellet med mange deltaktende hunder. Vi fant mye ryper og etter en spennede finale ble Ville nr 2 i ak.

Hveken Mona eller Marius var frisk etter influensaen. Det ble legebesøk ut i uka og da hadde han fått kraftig lungebetennelse og ble satt på antibiotika. Noen dage senere hadde Mona blitt smittet og fikk og lungebetennelse. Denne skulle henge i hele vintersesongen og vi sleit skikkelig for å komme i gjennom vinterens prøver.

20.-22. februar 2015

Fosenprøven:
I år er hovedkvarteret lagt til hotellet i fosen, et flott opplegg. Vi fikk rom i kjelleren med direkte utgang til lufteområde bak hotellet. På lørdagen fikk vi saltkjøtt og kålstappe.

Mona dømte alle dagene, mens Marius stilte i vk med Ville både lørdag og søndag. Marius ble skikkelig syk natt til søndag, men dro til fjells likevel. Det var influensaen som hadde kommet i huset, noen dager senere ble også Mona syk.

20. februar 2015

Vi gratulerer Karoline så mye med 15 års dagen.

13.-14. februar 2015

Generalforsamling Gardemoen - Norsk Gordonsetter Klub:
Det ble ei trivelig helg på Gardemoen, vi traff mange kjente + ble kjent med flere trivelige hundefolk.

Mona sitter i styret i NGK og har ett år igjen.

22. januar 2015

Vi gratulerer kull a med 11 års dagen. Vi savner fortsatt Anni som bare ble 10 år.

22. januar 2015

Vi gratulerer Finn Christian så mye med 20 års dagen.
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE